'Hayatımın en iyi kararı Beşiktaş'
Oyun.Lifeme :: OyunLifeme Genel :: Oyun.Lifeme Cafe :: Spor :: Futbol :: Beşiktaş
1 sayfadaki 1 sayfası
161010
'Hayatımın en iyi kararı Beşiktaş'
Kara Kartal'ın yıldızı Quaresma, Portekiz basınına ses getirecek açıklamalar yaptı.
25 yaşındaki süperstar Mais Futebol TV’ye “Hayatım boyunca yaptığım en iyi seçim Beşiktaş’tı. İstanbul’da binlerce taraftarın beni karşılamasını beklemiyordum. O anki hislerim gerçekten anlatılmazdı. 2007’de Porto formasıyla Beşiktaş’a karşı oynadığım maçı unutamıyorum. Taraftar beni alkışlamıştı ve onlarla aramızdaki bağ o gün başladı. Bugün Siyah-Beyazlı formayı giyiyorsam bunun etkisi büyük. Türkiye’de insanların sevgi ve saygısını her zaman hissediyorum ve kısa vadede dönmeyi düşünmüyorum” diye konuştu.
25 yaşındaki süperstar Mais Futebol TV’ye “Hayatım boyunca yaptığım en iyi seçim Beşiktaş’tı. İstanbul’da binlerce taraftarın beni karşılamasını beklemiyordum. O anki hislerim gerçekten anlatılmazdı. 2007’de Porto formasıyla Beşiktaş’a karşı oynadığım maçı unutamıyorum. Taraftar beni alkışlamıştı ve onlarla aramızdaki bağ o gün başladı. Bugün Siyah-Beyazlı formayı giyiyorsam bunun etkisi büyük. Türkiye’de insanların sevgi ve saygısını her zaman hissediyorum ve kısa vadede dönmeyi düşünmüyorum” diye konuştu.
PeSever_11- Derece 5 - Level 5
- Rep Puanı : 1148
Başarı Sistemi : 2
Similar topics
» İşte Fabiano'nun Kararı !
» "Beşiktaş'ta Ayrıcalıklıyım !"
» Önce Beşiktaş !
» Beşiktaş Karışacak !
» Beşiktaş'ı yenersek...
» "Beşiktaş'ta Ayrıcalıklıyım !"
» Önce Beşiktaş !
» Beşiktaş Karışacak !