Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Schuster yine Dinlemedi !

281010

Schuster yine Dinlemedi ! Empty Schuster yine Dinlemedi !

Schuster, kötü gidiş için çareler arasında görülen, “Tayfur Havutçu’nun yedek kulübesine inişini” ikinci kez veto etti.
Schuster yine Dinlemedi ! 376622

Son haftalarda alınan mağlubiyetler nedeniyle, Beşiktaş Yönetimi’nin büyük bir kısmı Bernd Schuster’i eleştirirken, Tayfur Havutçu’nun yedek kulübesinde yer alması yönündeki isteklerinin bir kez daha olumsuz karşılandığı öğrenildi.

Maçlarda, Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster tarafından kaleci antrenörü Zafer Öğer ile birlikte tribüne gönderilen Tayfur Havutçu için yönetimin yaptığı baskının Schuster’den döndüğü bildirildi. Önceki gün Başkan Yıldırım Demirören’in evinde gerçekleştirilen zirvede, yönetimin bu sıkıntısını Schuster’e ilettiği ifade edildi.

‘Tayfur tribündeki gözüm!’

Alman teknik adamın, “Sezon başında da söylemiştim. Avrupa’da birçok teknik adamın tribünde oturan bir yardımcısı vardır. Tayfur da benim tribündeki bir başka gözüm. Yanımdaki yardımcılarımın yanı sıra tribünde de bir yardımcım olmasını istiyorum. Bu nedenle onu yanımda oturtmuyorum” diye konuştuğu öğrenildi.

Başkan Yıldırım Demirören ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın, Tayfur Havutçu konusundaki ısrarlarının sonuç vermemesi üzerine, yönetimin geri adım atmak zorunda kaldığı belirtildi.

Milliyet
PeSever_11
PeSever_11
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1148
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 2

Bu yazıyı burda paylaş : reddit
- Similar topics