Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bobo'dan Ret !

160910

Bobo'dan Ret ! Empty Bobo'dan Ret !

Sezona fırtına gibi başlayan Bobo, nikah tazelemeye soğuk bakıyor... Sambacının sezona fırtına gibi başlaması ve 9 resmi maçta 5 gol atması üzerine harekete geçen siyahbeyazlı yönetim, ummadığı bir cevapla karşılaştı.

Yönetim ile masaya oturmak için İstanbul'a gelen Brezilyalı golcünün menajerinin yardımcısı Cleber Giglio, 3 yıllık sözleşme yenileme talebine, "Bu işi sezon sonuna bırakalım" yanıtını verdi. Giglio, siyah-beyazlı yöneticilere asıl şoku ise "Bobo, kendisine gelen teklifleri değerlendirmek istiyor" ifadesi ile yaşattı.

Bir kez daha masaya

Bobo'nun bu tavrının, sezon başında "Bu forvetler bana yetmez" açıklaması yapan teknik direktör Bernd Schuster'e tepki olduğu ileri sürüldü. Beşiktaş'a geldiğinden beri her sezon sonu satılması gündeme gelen sambacının bu kez bedelsiz olarak gitme ihtimalinin doğması Beşiktaş yönetiminin keyfini kaçırdı. İlk görüşmedeki "ret" yanıtına rağmen siyah-beyazlı yetkililerin önümüzdeki günlerde yıldız oyuncunun menajeri ile bir kez daha masaya oturup, sözleşmesini uzatmaya çalışacağı dile getirildi.

Fotomaç
CuteHawk
CuteHawk
Yaratıcı

Rep Puanı Rep Puanı : 1272
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 22

http://www.oyun.highforum.net

Bu yazıyı burda paylaş : reddit