Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Demirören aşka geldi !

290910

Demirören aşka geldi ! Empty Demirören aşka geldi !

Yıldırım Demirören “Devre arasında sağ bek ve stopere adam alacağız” dedi.
Demirören aşka geldi ! 372299

UEFA Avrupa Ligi Kupası için aşka gelen başkan Yıldırım Demirören “Devre arasında sağ bek ve stopere adam alacağız” diye konuştu.

Geçen sezon “Yeter” tezahüratını Quaresma ve Guti transferiyle olumlu anlama çeviren Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören aşka geldi.

Habertürk'ün haberine göre; Cumartesi günü oynanan Medical Park Antalyaspor maçında Sinan Engin ve Serdal Adalı arasında yaşanan diyalog bunun en güzel belgesi.

Takımın durumu hakkında paylaşım yapan Demirören, Engin’e “Bu takım bize ligde yeterli. Takıma çok güveniyorum. Benim amacım Avrupa’da Galatasaray’dan sonra UEFA Kupası’nı kaldırabilmek. Devre arasında masraftan kaçmayarak hocamızın isteği doğrultusunda 2 takviye yapmak istiyoruz. Sivok hızlı ve çabuk bir oyuncu onun biran önce iyileşip takıma dönmesini bekliyoruz. Sağ bek ve stopere iyi oyuncular bulursak alacağız. Quaresma, Bobo ve Guti’ye teklifler var ama takımı bozmak istemiyoruz. Şu anda oyuncular sistemi tam benimseme aşamasında ama kısa zaman sonra bu da düzene girecek” dedi.

Engin ise başkana “Ben Beşiktaşlıyım. Elimden bir şey gelirse seve seve yardımcı olurum” diye konuştu.
abilir
abilir
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 23

Bu yazıyı burda paylaş : reddit
- Similar topics