Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'2 yıldır karizmamı çizdiniz !'

011010

'2 yıldır karizmamı çizdiniz !' Empty '2 yıldır karizmamı çizdiniz !'

Rijkaard, Servet'i idmanda yedek takımda oynatınca Servet sinirlendi.
'2 yıldır karizmamı çizdiniz !' 372612

Rijkaard: Milli takıma gideceksin ondan yedek takımdasın. Bu takımında karizması olan bir oyuncusun bunu senin için yaptım.

Servet: İki yıldır karizmamı çizdiniz

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Kardemir Karabükspor maçı öncesinde Servet ile girdiği tartışma sonrasında, tecrübeli oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

Bu olayın perde arkası ise şöyle:

Galatasaray takımı Karabük'e hareketi öncesinde sabah çift kale maç yaptı... Rijkaard ise Servet'i yedek takımda oynatınca, Servet bir anda şaşkına döndü.

Oyun uzayınca Servet'in isteksiz ve çarpıcı futbol sergilediğini gören Hollandalı çalıştırıcı, oyunu durdurup futbolcuları bir araya topladı ve Servet'e "Seninle görüşelim" dedi. İşte ne olduysa bundan sonra oldu;

Rijkaard: "Seni bu hafta dinlendirmek istedim. Bunun nedeni de milli takıma gideceksin. Karabük maçında sakatlanıp yorgun olmanı istemiyorum. Daha dinç ve güçlü ol. Milli takımda sakatlıklar oluyor, beni de zor durumlara sokuyor senin üzülmeni istemem. Sen bu takımın eski, ağabey gibi ve karizması olan bir oyuncususun. Gereksiz sinirlenmeler takıma tesir ediyor. Onun için kadroya almıyorum"

Servet: "Burada söylediğiniz bazı sözler doğru ama siz bende iki yıldır ne karizma bıraktınız, ne de sevgi. İki yıldır da takımda ve çevrede sizin yüzünüzden karizmam çizildi, bir şeyim kalmadı. Bu zaman dilimi içinde aramız bir hayli açık, benim futbolumu beğenmeye bilirsiniz ama kişisel olarak da uzak kalmanız bana karşı davranaşınız beni bir hayli rahatsız ediyor.

Bu konuşma üzerine tecrübeli oyuncu sahayı terk etti ve Rijkaard da Servet'i kadro dışı bıraktı.

Hürriyet
abilir
abilir
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 23

Bu yazıyı burda paylaş : reddit
- Similar topics