Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı

PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı Empty PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı

Mesaj tarafından abilir Cuma Ekim 01, 2010 8:56 pm

Öncelikle taktik bölümünde bağlı çalımlara geliyoruz.
PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı Adszvu

Tuş ayarlarınızı şekildeki gibi yapabilirsiniz. Normal olan ayarlardır.
PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı 1509m

Ardından yeni oluştur seçeneğini seçebiliriz.
PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı Asdao

Burada sağ anolog tuşunun yukarı, sağ, aşağı ve sol tuşları için ayrı ayrı çalım tarzı belirleyeceğiz. Analoğun istediğiniz tuşuna maksimum 4 adet olmak üzere stil ekleyebilirsiniz. (Bazı skillerin kullanımında başka skil ekleyemiyorsunuz söz konusu tuşa)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ardından yeni oluşturduğunu profile bir isim verebilirsiniz. Profilinizi düzenlediyseniz kullanmak için seçmelisiniz.
PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı Aaaaaaaaj

Seçtiğinizden emin olun, ve maça başlayın.
PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı Ddffmy

Şimdi maç içerisinde PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı L1 tuşuna basılı tutarken sağ analog ile istediğiniz çalım grubunu uygulayabilirsiniz. Örneğin benim resimlerime göre konuşursak, koşarken veya dururken PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı L1+yukarı sağ analog tuşu yapılırsa oyuncu sırasıyla koşarak ters ayak içi çalımı>bilek hareketi>koşarken içe sektirip çaprazdan alma>gökkuşağı vuruşunu yapacaktır. Eğer sadece gökkuşağı vuruşu yapmak istiyorsanız herhangi bir tuşa sadece gök kuşağı vuruşunu eklersiniz.

"Sola" ve "Sağa" seçeneği ise hareketin koşu/bakış yönüne göre ne tarafa doğru yapılacağını belirler. Bu solak ve sağlak futbolcuların top sürüş devamlılığı ve şut çekebilmesi için eklenmiştir.

Yukarıdaki resimlerdeki dört tuş grubunun uygulandığı video.

Anlatım: burakkcbyk
abilir
abilir
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 23

- Similar topics