PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı
Oyun.Lifeme :: Pro Evolution Soccer :: PES 2011 :: PES 2011 Yamaları :: Videolu & Resimli Anlatımlar
1 sayfadaki 1 sayfası
PES 2011 Bağlı Çalımlar Genel Anlatım Başlığı
Öncelikle taktik bölümünde bağlı çalımlara geliyoruz.
Tuş ayarlarınızı şekildeki gibi yapabilirsiniz. Normal olan ayarlardır.
Ardından yeni oluştur seçeneğini seçebiliriz.
Burada sağ anolog tuşunun yukarı, sağ, aşağı ve sol tuşları için ayrı ayrı çalım tarzı belirleyeceğiz. Analoğun istediğiniz tuşuna maksimum 4 adet olmak üzere stil ekleyebilirsiniz. (Bazı skillerin kullanımında başka skil ekleyemiyorsunuz söz konusu tuşa)
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ardından yeni oluşturduğunu profile bir isim verebilirsiniz. Profilinizi düzenlediyseniz kullanmak için seçmelisiniz.
Seçtiğinizden emin olun, ve maça başlayın.
Şimdi maç içerisinde tuşuna basılı tutarken sağ analog ile istediğiniz çalım grubunu uygulayabilirsiniz. Örneğin benim resimlerime göre konuşursak, koşarken veya dururken +yukarı sağ analog tuşu yapılırsa oyuncu sırasıyla koşarak ters ayak içi çalımı>bilek hareketi>koşarken içe sektirip çaprazdan alma>gökkuşağı vuruşunu yapacaktır. Eğer sadece gökkuşağı vuruşu yapmak istiyorsanız herhangi bir tuşa sadece gök kuşağı vuruşunu eklersiniz.
"Sola" ve "Sağa" seçeneği ise hareketin koşu/bakış yönüne göre ne tarafa doğru yapılacağını belirler. Bu solak ve sağlak futbolcuların top sürüş devamlılığı ve şut çekebilmesi için eklenmiştir.
Yukarıdaki resimlerdeki dört tuş grubunun uygulandığı video.
Anlatım: burakkcbyk
abilir- Derece 5 - Level 5
- Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi : 23
Similar topics
» PES 2009 | Reklam Panosu Nasıl Eklenir? Videolu Anlatım
» [PES 2011 PS3] DFL OptionFile 2011 Version 1.01
» PES 2011 Editor v1.4 by w!ld@
» PES 2011 Yüz ID'leri
» Pes 2011 inceleme
» [PES 2011 PS3] DFL OptionFile 2011 Version 1.01
» PES 2011 Editor v1.4 by w!ld@
» PES 2011 Yüz ID'leri
» Pes 2011 inceleme
Oyun.Lifeme :: Pro Evolution Soccer :: PES 2011 :: PES 2011 Yamaları :: Videolu & Resimli Anlatımlar
1 sayfadaki 1 sayfası