FIFA 11 Genç Yetenekler Listesi
1 sayfadaki 1 sayfası
FIFA 11 Genç Yetenekler Listesi
FIFA 11'in çıkması ile beraber oyuna ilgi büyük. Bu ilgiden nasibini alanlardan biride Manager Mode. Her zaman oyunun en çok beğenilen kısımlarından biri olan bu mod ismindende anlaşılacağı üzere bir takımı yönettiğimiz, maçlarına çıktığımız, transferlerimizi yaptığımız, güzel bir mod. Transfer demişken; işte konumuz burada başlıyor. Futbol oyunlarında gençlere önem vermek önemlidir. Onları yetiştirip dünya starı yapanlar ister takımlarında tutup başarılara koşar isterlerse satıp kulübün finansına katkı yaparlar. Bu nedenle takımda genç oyuncuların önemi büyüktür. İşte bu noktada bu konunun işe yarayacağını düşünerek henüz elime yeni geçen oyunda bir kariyer açıp genç oyuncuları inceledim. İncelemem sonucunda beklediğimden fazla oyuncu elde ettim. Lafı fazla uzatmadan bilgilere geçelim.
Bu liste 16-23 yaş arası ki çoğunluğu 16-19 yaş arası olmak üzere toplam 55 oyuncu içeriyor. Hepsi birkaç yıl içinde mevkilerinin en iyisi veya en iyileri olacak kapasitedeler. Ayrıca Messi gibi bazı yıldızlarda listede. Sonuçta bu bir oyun ve en büyük genç yıldızlarda gelişiyorlar. Bu kısmıda burada noktalayıp, mevki mevki isimlere geçelim.
Not : Oyuncu isimleri gerçeğe göre değil oyuna göre yazılmıştır. Ör : (Gerçek : Nuri Şahin, Oyun : Sahin) - (Gerçek : Necip Uysal, Oyun : Uysal)
De Gea
Defans - Orta
Bruma
Wilson
Boyata
Subotic
de Vrij
Azpilicueta
Sağ Bek - Hücum
Rafael
Santon
Sol Bek - Defans
Schennikov
Cissokho
Sol Bek - Hücum
Fabio
Dodo
Fabio Coentrao
Defansif Orta Saha
Rodwell
Frimpong
Orta Saha
Sahin
Delph
Ramsey
Zuculini
Ibrahim
Uysal
Henriksen
Ofansif Orta Saha
Mesut Özil
Wilshere
Ljajic
Sergio Canales
Philippe Coutinho
Ananidze
Sağ Kanat
Tinga
Doran
Sala
Sağ Açık
Messi
Hazard
Wijnaldum
Obi
Sol Kanat
Bale
Holtby
Gatagov
Shaquri
McEachran
Sol Açık
Kakuta
Pablo Sarabia
Forvet
Salvio
Lacazette
Bojan
Muniain
Pacheco
Rodriguez
Benzema
Müller
Balotelli
Neymar
Macheda
Lukaku
Anlatım tamamen bana ([Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) aittir ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adına hazırlanmış bir konudur. Başka yerlerde paylaşmayı düşünenler bu bilgiyide eklerlerse sevinirim. İyi oyunlar...
Bu liste 16-23 yaş arası ki çoğunluğu 16-19 yaş arası olmak üzere toplam 55 oyuncu içeriyor. Hepsi birkaç yıl içinde mevkilerinin en iyisi veya en iyileri olacak kapasitedeler. Ayrıca Messi gibi bazı yıldızlarda listede. Sonuçta bu bir oyun ve en büyük genç yıldızlarda gelişiyorlar. Bu kısmıda burada noktalayıp, mevki mevki isimlere geçelim.
Not : Oyuncu isimleri gerçeğe göre değil oyuna göre yazılmıştır. Ör : (Gerçek : Nuri Şahin, Oyun : Sahin) - (Gerçek : Necip Uysal, Oyun : Uysal)
Kaleci
De Gea
Defans - Orta
Bruma
Wilson
Boyata
Subotic
Sağ Bek - Defans
de Vrij
Azpilicueta
Sağ Bek - Hücum
Rafael
Santon
Sol Bek - Defans
Schennikov
Cissokho
Sol Bek - Hücum
Fabio
Dodo
Fabio Coentrao
Defansif Orta Saha
Rodwell
Frimpong
Orta Saha
Sahin
Delph
Ramsey
Zuculini
Ibrahim
Uysal
Henriksen
Ofansif Orta Saha
Mesut Özil
Wilshere
Ljajic
Sergio Canales
Philippe Coutinho
Ananidze
Sağ Kanat
Tinga
Doran
Sala
Sağ Açık
Messi
Hazard
Wijnaldum
Obi
Sol Kanat
Bale
Holtby
Gatagov
Shaquri
McEachran
Sol Açık
Kakuta
Pablo Sarabia
Forvet
Salvio
Lacazette
Bojan
Muniain
Pacheco
Rodriguez
Benzema
Müller
Balotelli
Neymar
Macheda
Lukaku
Anlatım tamamen bana ([Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]) aittir ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adına hazırlanmış bir konudur. Başka yerlerde paylaşmayı düşünenler bu bilgiyide eklerlerse sevinirim. İyi oyunlar...
abilir- Derece 5 - Level 5
- Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi : 23
Similar topics
» Hiddink genç yetenek Arıyor !
» PeS 2011 Müzik Listesi !
» Hagi'nin listesi hazır !
» PeS 2011 İmg Files Listesi !
» Rijkaard'ın kara listesi !
» PeS 2011 Müzik Listesi !
» Hagi'nin listesi hazır !
» PeS 2011 İmg Files Listesi !