Video Düzenleme Programları
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Video Düzenleme Programları
Evet arkadaşlar bana lazım olan ilk önce bir tane veya daha fazla işime yarayaracak olmazsa olmaz video düzenleme programı.Tabi anlaşılır veya TR yamalı olursa süper olur.
2.sine gelirsek bir de video boyutunu düşürmek için programa ihtiyacımlar.Bütün yorumlara açığım.Özellikle yetlililer bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.Ne zamandır adam gibi bir video düzenleme programı ve boyut düşürme programı bulamadım.
NOT:Arkadaşlar bazılarınız var biliyorsunuz ama ne uğraşıcam diyorsunuz.Lütfen yapmayın böyle çok lazım olan programlar bunlar.Paylaşalım.Bilgi paylaştıkça büyür.Bakıp geçmeyin.Ben ve birçok arkadaşımıza lazım bu program(lar).
2.sine gelirsek bir de video boyutunu düşürmek için programa ihtiyacımlar.Bütün yorumlara açığım.Özellikle yetlililer bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.Ne zamandır adam gibi bir video düzenleme programı ve boyut düşürme programı bulamadım.
NOT:Arkadaşlar bazılarınız var biliyorsunuz ama ne uğraşıcam diyorsunuz.Lütfen yapmayın böyle çok lazım olan programlar bunlar.Paylaşalım.Bilgi paylaştıkça büyür.Bakıp geçmeyin.Ben ve birçok arkadaşımıza lazım bu program(lar).
abilir- Derece 5 - Level 5
- Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi : 23
Geri: Video Düzenleme Programları
Camtasia Studio yu öneririm ..
Movie Maker da her PC de olan bir program. Güzel bir alternatif.
Movie Maker da her PC de olan bir program. Güzel bir alternatif.
Similar topics
» FIFA 09 %100 Donma,Takılma,Kasma Düzenleme Yaması Çıktı!!!
» PES 2010 Yama Programları - {Sürekli Güncelleniyor}
» Fraps ile sesli video nasıl kaydedilir .. [RESİMLİ + VİDEO]
» FIFA 11 PC Arena Mod Video
» PES 2010 Yama Programları - {Sürekli Güncelleniyor}
» Fraps ile sesli video nasıl kaydedilir .. [RESİMLİ + VİDEO]
» FIFA 11 PC Arena Mod Video
1 sayfadaki 1 sayfası