Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oyuncularımı tebrik ediyorum !

031010

Oyuncularımı tebrik ediyorum ! Empty Oyuncularımı tebrik ediyorum !

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, istekli, disiplinli ve iyi bir şekilde oynadıklarını söyledi.
Oyuncularımı tebrik ediyorum ! 372763

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 3-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Kocaman yaptığı açıklamada "İyi bir takımla oynadık. Özellikle takımımız içerdeki maçlarda istek katsayısını arttırıyor. Sahaya çok iyi yerleştik. Topu biraz daha kenarlara itseydik daha iyi olabilirdi. İlk yarıyı son 10-15 dakika içinde kontrataklar yiyerek geçirdik. İlk yarıda genelde doğrular öndeydi. İkinci yarıda doğal olarak skoru korumaya çalıştık. Ancak rakip 10 kişi kaldıktan sonra nedense ritmimiz biraz daha duruldu. Son derece istekli, disiplinli ve iyi bir şekilde oynadık.

Lig uzun bir yarış. Kazanmak çok önemliydi. Oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İyi antrenman yapan herkese bu takımın forması açıktır. Takımı düşünen, arkadaşlarını düşenen herkesin şansı var. Genç oyuncularımız gerçekten çok yetenekli. Ve bunu hak ettikleri için oradalar. Ben burada olduğum sürece Fenerbahçe kapısı onlara hep açık olacak. Semih'in antrenman süresini arttırması lazım. Biraz daha arttırırsa Semih yine aramızda olur." dedi.
abilir
abilir
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 23

Bu yazıyı burda paylaş : reddit