Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maxthon Tarayıcı

Maxthon Tarayıcı Empty Maxthon Tarayıcı

Mesaj tarafından abilir Paz Ekim 03, 2010 12:55 pm

Maxthon Tarayıcısı tüm kullanıcılar için yapılmış güçlü sekmeli bir tarayıcıdır. Temel tarama ilevleri dışında Maxthon Tarayıcısı, sörf deneyiminizi geliştirmek için zengin özellikler sağlar.

Donma Önleme
Birçok tarayıcıda sekmelerin eklenmesiyle tarayıcıların aynı anda çoklu sayfaları çalıştırmak zorunda kalmasından dolayı daha fazla çökme ortaya çıktı.
Maxthon'la değil. Maxthon'un Önleyici Teknolojisi her sekme çevresine tüm tarayıcıyı donduran tek bir kötü web sayfasından koruyan duvarlar örer. Daha az çökme. Daha az kesintiye uğrama. Daha iyi Web deneyimi

Formlarda Aynı Şeyleri Yazmayı Bırakın

Basit bir tıklamayı kullanarak Maxthon'un Sihirli Doldurması ile ekrandaki herhangi bir formu doldurun.
Hemen hemen birçok form alanını otomatik olarak tanıyabilir ve ilerki kullanımlar için mevcut form verisini kaydedebilir.

Otomatik Proksi Değiştirme

Tüm tarayıcılar proksi sunucusu bağlantısı ayarlamanıza izin verir.
Maxthon bir adım daha akıllıdır. Süper Proksi çoklu proksiler ayarlamanıza izin verir ve kendi kurallarınıza dayanarak proksiler arasında otomatik olarak geçiş yapabilir.

Ve bunun gibi birçok özellikleri içinde barındıran çok güçlü bir internet tarayıcısı. Tamamen ücretsiz son sürümü indirmek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tıklayın..

Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. İşte görünüm .. Temaları istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Kesinlikle deneyin.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
abilir
abilir
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 23