Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yönetim Usandı !

101010

Yönetim Usandı ! Empty Yönetim Usandı !

Galatasaray’da Brezilyalı yıldızın isteksiz tavırları herkesi canından bezdirdi.
Yönetim Usandı ! 373846

Ailevi nedenlerini öne sürerek Karabük maçına çıkmayan ve bir haftalığına ülkesine gidip geri dönen Brezilyalı Elano, Florya’da suskunları oynamaya devam ediyor.

İsteksiz tavırlarıyla dikkatleri çeken ve devre arasında Galatasaray’dan ayrılma planları yapan yıldız futbolcunun, ülkesinde yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadığı, özellikle dönmek istediği eski kulübünün yüksek maliyetini karşılayamaması üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı kaydedildi.

YÖNETİM USANDI

Elano’nun çaresiz kalarak ocak ayını bekleme kararı aldığı bildirilirken, Frank Rijkaard’ın İstanbul’a dönmesini beklediği ve ardından hocasıyla bir görüşme daha yaparak durumunu anlatacağı ifade edildi. Ancak bu durumlar en çok yönetimi geriyor. Zira başkan Adnan Polat ve diğer yöneticiler, Lincoln’den sonra bu son Brezilyalı’sından da bıkıp usanmış durumda.

YEDEK KALMAK İSTEMİYOR

Yedek kalmak istemeyen ve bu konudaki sıkıntısını daha önce de dile getiren Brezilyalı, oynayarak sakat olmadığını ispatlamak ve Dünya Kupası sırasında kendisine talip olan ancak sakatlanmasıyla geri adım atan kulüplerin, yeniden harekete geçmelerini sağlamak istiyor.

HTSPOR
PeSever_11
PeSever_11
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1148
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 2

Bu yazıyı burda paylaş : reddit
- Similar topics