Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İşte Volkan'ın Büyük Aşkı !

İşte Volkan'ın Büyük Aşkı ! Empty İşte Volkan'ın Büyük Aşkı !

Mesaj tarafından PeSever_11 Paz Ekim 10, 2010 4:07 pm

Timsah'ın yıldızı, sevgilisi Victoria Lira uğruna kadro dışı kaldı, para cezası alması da gündemde...
İşte Volkan'ın Büyük Aşkı ! 373859

Bursa’da gündem Volkan Şen... Hocası izin vermemesine rağmen arasının açık olduğu kız arkadaşıyla barışmak için ABD’nin yolunu tutan yıldız oyuncu, Bursa’ya dönüşünde Ertuğrul Sağlam tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Para cezası da alması gündemde olan Volkan, uğruna kadro dışı kaldığı sevgilisi Victoria Lira ile söz yüzükleri taktı, ama bu kez de kulübüyle arasını açtı.

Şimdi teknik heyetten af bekleyen genç futbolcunun yakın çevresine şunları söylediği öğrenildi: “Gündeme bu tarz konularla gelmek istemiyorum. Hocamı çok seviyorum, kararına da saygı duyuyorum. Bundan sonra yapacağım tek şey daha çok çalışmak.” Bu arada Volkan, bazı gazetelerde eski kız arkadaşıyla fotoğraflarının yayınlanmasıyla ilgili de, “Keşke bana sorulsaydı. Bu tarz bir haber hem eski kız arkadaşımı hem de bizi üzdü” dediği öğrenildi.

İŞTE VOLKAN'IN BÜYÜK AŞKI
İşte Volkan'ın Büyük Aşkı ! Iste-kadro-disi-biraktiran-guzel-870297
PeSever_11
PeSever_11
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1148
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 2

- Similar topics