Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Toroğlu ve Çakar birbirine girdi !

Toroğlu ve Çakar birbirine girdi ! Empty Toroğlu ve Çakar birbirine girdi !

Mesaj tarafından PeSever_11 Ptsi Ekim 11, 2010 6:20 pm

Kanaltürk'ün ilgiyle izlenen futbol tartışma programı Telegol'de yine olay vardı.
Toroğlu ve Çakar birbirine girdi ! 373984

Pazar akşamlarının beğenilerek izlenen programında yorumcular futbol federasyonunun durumunu ve milli takım teknik direktörü Hiddink'in performansını tartışıyordu.

Ancak Erman Toroğlu'nun konuşmasının sürdüğü sırada, söze giren Ahmet Çakar'a "yavrucum" diye hitap etmesi stüdyoda tansiyonu bir anda yükseltti. Ahmet Çakar'ın "bana yavrucum diyemezsiniz, ben sizin yavrunuz değilim" diyerek sert çıktığı Toroğlu geri adım atmayınca ortam iyice gerildi..

İşte o konuşmalar...

- Erman Toroğlu: Yavrucuğum bir dinle.
- Ahmet Çakar: Bana kimse yavrucuğum diyemez.
- Erman Toroğlu: Bunun dili fena uzamış.
- Ahmet Çakar: Bak bana öyle kelimeler konuşma. Yavrucuğum diyerek bana hegemonya kurmaya çalışma.
- Erman Toroğlu:: Saygı çerçevesinde konuşmak gerek.
- Ahmet Çakar: Bana dili uzamış diyemezsin. Olaki dilim uzamış ne yapacaksın?
- Erman Toroğlu susuyor
- Ahmet Çakar: Bana öyle kimse yavrucuğum diyemez. Benim babam yıllar önce öldü. Bana yavrucuğum diyemezsiniz. Dili uzamış da diyemezsiniz. Dilim uzasa ne olacak?
- Erman Toroğlu: Ahmet ikimizin de sınırı var, sınırı bileceksin!
- Ahmet Çakar: Sınırı bilmezsem ne olacak, hadi bilmiyorum ne olacak? Bana yavrucuğum diyemiyeceksiniz. Bana yavrucuğum denmeyecek, iki bana dilin uzadı filan denmeyecek.
- Erman Toroğlu: Herkes saygılı konuşacak. Sen de adam gibi konuşacaksın.
- Ahmet Çakar: Adama adam gibi konuşulur...

Ortamın gerilmesi üzerine, yaklaşık 5-6 dakika susan Telegol sunucusu Serhat Ulueren araya girdi. Seyircilerden özür dilereyerek programa ara verdi ve reklama gidildi.
PeSever_11
PeSever_11
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1148
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 2