Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Arda döndüğünde...

121010

Arda döndüğünde... Empty Arda döndüğünde...

Kaptan Arda, 6 hafta sonra döndüğünde Galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğunda kim olur?
Arda döndüğünde... 374047

a) Frank Rijkaard

b) Fatih Terim

c) Abdullah Avcı

d) Hiçbiri

Yönetim, kötü futbola rağmen Rijkaard’ın arkasında durmaya devam ediyor. Taraftarlar ise Abdullah Avcı’yı istiyor. Peki otoriteler bu konuda ne diyor?

Sarı-Kırmızılılar’da alınan her kötü sonucun ardından eleştiri okları Frank Rijkaard’a çevriliyor. Karabük karşısında gelen mağlubiyet ve ortaya konulan kötü futbolla birlikte Hollandalı teknik adam yine hedef tahtasına döndü. Geçtiğimiz hafta Fanatik.com.tr’de yapılan bir ankette taraftarlara, “Frank Rijkaard ayrılırsa yerine kim geçmeli?” sorusu sorulmuştu. Toplam 123 bin 801 kişinin katıldığı ankette oyların yüzde 42’sini Abdullah Avcı alırken, Fatih Terim yüzde 38’le ikinci sırada yer almıştı. Bu sorunun farklı bir versiyonunu otoritelere sorduk: 6 hafta sonra Arda Turan takıma döndüğünde Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü kim olur?

İşte cevaplar:

Uğur Dündar:
B) Fatih Terim
Rijkaard gider. Fatih Terim daha önce denendi. Abdullah Avcı olsun isterim. Başarılı ve istikrarlı bir hoca... Ancak, Galatasaray’ın Abdullah Avcı’yı koruyabileceğini sanmıyorum, basın için kolay lokma olur. Dolayısıyla, Fatih Terim’in göreve çağırılacağını düşünüyorum.

Yılmaz Özdil:
???
E şıkkı... Yani, Aykut Kocaman’a bağlı! Fener maçı kaybedilirse, sadece Rijkaard gitmez, Adnan Polat da gider. Başkanı belirsiz kulübe, Nostradamus bile hoca tahmin edemez. Abdullah Avcı, Fener maçını kaybetmiş Galatasaray’ın başına geçerse, Hanefi Avcı’dan beter olur.

Hakan Can:
A) Frank Rijkaard

Sergen Yalçın:
B) Fatih Terim

Oğuz Dizer:
C) Abdullah Avcı

Can Çobanoğlu:
A) Frank Rijkaard

Gökmen Özdenak:
B) Fatih Terim

Ayhan Yılmaz:
A) Frank Rijkaard