Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sebebi fazla Seks !

121010

Sebebi fazla Seks ! Empty Sebebi fazla Seks !

Erman Toroğlu'nun açıklamaları yine gündeme bomba gibi düştü.
Sebebi fazla Seks ! 374093

Önceki gün Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına konuk olan ünlü yorumcu Arda Turan'ın sakatlığını çok seks yapmasına bağladı.

HATAMDAN KAYNAKLANDI

Arda'ya Osteitis pubis teşhisi konulmasını değerlendiren Toroğlu, "Ben bu sakatlığı zamanında geçirdim. Ve o dönemde tamamıyla benim hatamdan kaynaklandı. Fazla seks yapmak ve dinlenmemek buna sebep olur" diye konuştu.

MUHABİR DE DOĞRULADI

Bu arada Almanya-Türkiye maçını İstanbul'da rakı içerek Türkler'le birlikte izleyen Alman Bild gazetesinin muhabiri Claudia Weingartner de Erman Toroğlu'nu doğrulayan açıklamalar yaptı. 14 numaralı Arda formasıyla poz veren muhabir Arda'nın sakatlığını çok fazla seks yapmasından kaynaklanabileceğini öne sürdü.

OPERASYON BAŞARILIYDI

Bu arada Arda dün sabah saatlerinde Münih'te bıçak altına yattı. Operasyonun çok başarılı geçtiği bildirildi. Yıldız futbolcunun bugün İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Operasyon hakkında bilgi veren G.Saray'ın doktoru Burak Kunduracıoğlu, "Ameliyatta hem fıtık rhatlatıldı hem de pubis baskısındaki baskı yok edildi" dedi. Arda 1 ay sonra düz koşulara başlayabilecek. Arda'nın yanında kız arkadaşı Sinem Kobal da bulundu.

Takvim
PeSever_11
PeSever_11
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1148
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 2

Bu yazıyı burda paylaş : reddit