Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jon Murphy Pes 2011 ve Pes 2010 Hakkında Konuştu ..!

Güncel Jon Murphy Pes 2011 ve Pes 2010 Hakkında Konuştu ..!

Mesaj tarafından ForceHawk_7z Paz Mart 14, 2010 2:46 pm

Jon Murphy Pes 2011 ve Pes 2010 Hakkında Konuştu ..! PES2011

Bir kaç şey hakkında sizi bilgilendirmek istiyorum.Öncelikle,yeni bi güncelleme çıkardılar.Bu güncellemede bazı hatalar vardı ancak bunları hallettiler.

Ana menüden Sistem Ayarlarına gidin ve ardından Indir sekmesinden en yeni kadrolara ve yeni kramponlara sahip olun.Bu arada Pes 2011'de bu işlemi kolaylaştırmak istiyorlar.Ayrıca PES'in diğer serisi çıkana kadar Pes 2010'u çıkartılacak olan güncelleştirmelerle güncel tutmaya çalışacaklar.

Yapılan çalışmaları görmek için Japonya'daki takımı ziyaret ettim.Pes 2011 üzerinde aylar öncesine kadar PES taraftarlarının arzuları doğrultusunda çalışmalara başladılar.Benden duyacağınız en büyük haber ise,Pes 2011'in en ama en erken versiyonunu oynadım bile ve bende gerçekten şok etkisi yarattı.Artık gerisini sır olarak saklamam gerek.Ama PES dünyasında deprem etkisi yaratacak bir oyun geleceğini sezdiğimi söyleyebilirim.Şaka yapmıyorum,gerçekten mükemmeldi.Ama daha fazla birşey söyleyemiyorum..

ForceHawk_7z
ForceHawk_7z
Yaratıcı

Rep Puanı Rep Puanı : 1365
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 52

http://oyun.highforum.net

- Similar topics