Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PES 2011 Demo İnceleme

PES 2011 Demo İnceleme Empty PES 2011 Demo İnceleme

Mesaj tarafından ForceHawk_7z Perş. Eyl. 16, 2010 8:26 am

<strong><font color="darkred">Öncelikle herkese merhaba.Dün akşam demo'un çıkmasını bekledim ve sonunda kavuştum Ama gördüklerim hem şaşırttı hem üzdü.</font><br><br>1.Yeni ScoreBoard<br>PES 2011 de yeni eklenen skor tebelası son derece müthiş bir gelişme, ekranın artık her yeri doludeğil isimler oyuncuların üzerinde yazıyor stamina ve şut güçleride işin açıkçası pes ekranı toparlamış biraz ve skor tabelasının altında kaleye atılan şu , kullanılan kornerler vs vs. süper bir gelişme.<br><br>2.Fifa Pes Farkı<br>Ben her sene gözümü kırpmadan orjinal pes almamdaki sebeplerden biriside fifaya göre görüntü kalitesi pes 2010'un kalitesi bence bir devrim di. Bu sene de bakın grafikleride düzelttik demek için grafikleri bozmuşlar çizgi filim karakterleri gibi olmuş ve bence görüntü olarak (demo olduğu için fazla emin konuşmuyorum ) fifa'dan bir farkı kalmamış.<br><br>3.Yeni Grafik Motoru<br>Oyuncuların hareketleri çok gerçekçi olmuş yürürken sortunun sallanması yani kısacası adamlar süperyapmışlar. İlk maçımda messi'ye yapılan faulde okadar güzel yere düştü ki sanki gerçek gibi tekrarda 2-3 kere izledim<br><br>4.Yeni Baraj<br>Hepimiz hatırlarız Pes 2009 da baraj odun gibi orda duruyodu 2010 da her nekadar bunu düzelttik deseler de 2011 de tamamen bu sorunu kaldırmışlar.<br><br>5.Türkçe Olması<br>Birgün Simon Pes türkçe olacak deseler -Brak ya Derdim.<br>Ama şimdi pesi türkçe oynamak süper bir duygu olacak hele hele master lig become a legend süper olacak süper birde üstüne extreme gelirse dadundan yenmez olacak Bu konuda başka ne diyicem bilmiyorum halen şoktayım.<br><br>6.Sutlar'da Gerçekçilik<br>Artık uzaktan zor gol atıcaz gibi geliyor ibrahimoviç ile sonuna kadar bastım uzaktan top sallana sallanagidiyor bu iyi mi oldu kötümü oldu karar veremedim.<br><br>7.Pas<br>Hayatımda hiçbir pes serisinde pasları bukadar beğenmemiştim artık her pasta radara bakıyorum hele ara pasları süper olmuş gerçekten de adı gibi aradan istediğim hızla gönderebiliyorum.<br><br>PES 2011 de kendimce görüşlerimi yazdım işallah Full sürümünde ağzımızı açık brakacak bir PES ile karşı karşıya kalırız...<br><br></strong>alıntıdır ..
ForceHawk_7z
ForceHawk_7z
Yaratıcı

Rep Puanı Rep Puanı : 1365
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 52

http://oyun.highforum.net

- Similar topics