'Galatasaray'a hayır denir mi?'
Oyun.Lifeme :: OyunLifeme Genel :: Oyun.Lifeme Cafe :: Spor :: Futbol :: Galatasaray
1 sayfadaki 1 sayfası
160910
'Galatasaray'a hayır denir mi?'
Aslan'ın Liverpool'dan transfer ettiği Emilio İnsua, “Galatasaray'ın teklifini geri çeviremezdim” dedi. Genç oyuncu, Türkiye'de kendisini yeniden ispatlayacağını söyledi.
Galatasaray’ın yeni transferi Emilio İnsua, Avrupa futbolunun nabzını tutan triballfootball.com’a konuştu. Türkiye’ye geliş hikayesini anlatan Arjantinli futbolcu, “Fiorentina ve Geneo’yla da görüştüm. Ancak Galatasaray’ın teklifini geri çeviremezdim. Avrupa’da söz sahibi olan, büyük bir kulübe geldim” ifadesini kullandı. Liverpool’dan ayrıldığı için üzgün olmadığını dile getiren İnsua, “Sonuçta genç bir oyuncuyum ve önümde çok zaman var. Kendimi geliştirmek için sürekli olarak oynamak zorundayım. Galatasaray’da yeterli seviyede şans bulacağımı düşünüyorum” diye konuştu.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Arjantin hedefi
Arjantin Milli Takımı’nda da sürekli yer almak istediğini dile getiren genç oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı: “Arjantin forması giyen çok önemli oyuncular var. Aradan sıyrılmak için çok çalışmalısınız. Türkiye’de iyi bir patlama yapıp, milli takımın değişilmez oyuncuları arasında yer almak istiyorum
Arjantin hedefi
Arjantin Milli Takımı’nda da sürekli yer almak istediğini dile getiren genç oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı: “Arjantin forması giyen çok önemli oyuncular var. Aradan sıyrılmak için çok çalışmalısınız. Türkiye’de iyi bir patlama yapıp, milli takımın değişilmez oyuncuları arasında yer almak istiyorum