Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'Paspas gibi hissettim!'

160910

'Paspas gibi hissettim!' Empty 'Paspas gibi hissettim!'

Yönetimin davetiyle yanına Jovanovic'i de alarak İstanbul'a gelen Cevad Prekazi, yaşanan gelişmelere isyan etti ve bu olay nedeniyle Adnan Sezgin'e çok ağır eleştirilerde bulundu.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Cim Bom’a, Partizan’da forma giyen orta saha oyuncusu Jovanovic’i öneren ve bu futbolcuyla İstanbul’a gelen Cevat Prekazi, bu transferin gerçekleşmemesi üzerine sert eleştirilerde bulundu. Prekazi transferin Adnan Sezgin tarafından engellendiğini ileri sürdü. Radyospor’a konuşan efsane isim, “Jovanovic’te Rijkaard’ın gençliğini görüyorum. Onunla ilgili 3 tane cd’yi Galatasaray’a gönderdim. Rijkaard da bu futbolcuyu beğenmişti” dedi. Prekazi, “Bu transferi Adnan Sezgin işin içinde direkt olmadığı için yaptırmadı” ifadelerini kullandı. Galatasaray’dan bu muameleyi gördüğüne çok üzüldüğünü belirten Prekazi, “Kendimi paspas gibi hissettim” şeklinde konuştu.

‘Çocuk ortada kaldı’
Yaşananlar nedeniyle Jovanovic’in mağdur olduğunu söyleyen efsane isim, “Çocuğun Partizan’dan şampiyonluk primleri de dahil olmak üzere alacakları vardı. Bunları almadı. Ben menacer değilim. Bana futbolcu takip et dediler. ‘Getir’ dedikleri kişiyle ilgili her şeyi hallettim, ancak son anda vazgeçtiler. Kendimi kullanılmış gibi hissettim. Şimdi çocuk da ortada kaldı. Bu çok büyük bir terbiyesizlik” açıklamasını yaptı.
CuteHawk
CuteHawk
Yaratıcı

Rep Puanı Rep Puanı : 1272
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 22

http://www.oyun.highforum.net

Bu yazıyı burda paylaş : reddit
- Similar topics