Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy

3 posters

Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy Empty Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy

Mesaj tarafından CuteHawk Perş. Eyl. 16, 2010 10:21 am

Burcu Esmersoy Makyajsız Yakalandı !

İstinye Park’ta alışverişe çıkan Burcu Esmersoy, magazincileri görünce şaşırdı..

Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy 370233

NTV’nin başarılı spor spikeri Burcu Esmersoy, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Spor tarzı ve makyajsız haliyle de beğeni toplayan Esmersoy, flaşlar art arda patlayınca kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Ayaküstü soruları cevaplandıran Esmersoy, kariyeriyle ilgili olarak, “Spor spikerliği artık benim hayat tarzım. İşimi seviyorum. Bu alanda gidebileceğim kadar gideceğim” diye konuştu. Esmersoy’un yeni saç stili de dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE MAKYAJSIZ BURCU..

Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy 703412347477Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy Burcu_5
CuteHawk
CuteHawk
Yaratıcı

Rep Puanı Rep Puanı : 1272
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 22

http://www.oyun.highforum.net

Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy Empty Geri: Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy

Mesaj tarafından squarEnix Perş. Eyl. 16, 2010 5:25 pm

kıskanılacak bir kadın
squarEnix
squarEnix
Derece 2 - Level 2

Rep Puanı Rep Puanı : 106
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 7

Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy Empty Geri: Erkekleri Ekrana Kilitleyen Güzel: Burcu Esmersoy

Mesaj tarafından abilir Paz Ekim 03, 2010 12:03 pm

Katılıyorum
abilir
abilir
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 23

- Similar topics