Oyun.Lifeme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emre'den Arena Açıklaması !

250910

Emre'den Arena Açıklaması ! Empty Emre'den Arena Açıklaması !

Arena açılışı için G.Saray'dan teklif almayan Emre Belözoğlu durumu değerlendirdi.
Emre'den Arena Açıklaması ! 371670

Emre Belözoğlu eski takımı Galatasaray’ın yeni yapılan Türk Telekom Arena’nın açılışı için henüz bir davet almadığını belirterek, “O başarının içinde ben de bulundum. Teklif gelirse ve kulübüm izin verirse tabi giderim” dedi.

Galatasaray’ın 2000 yılında UEFA Kupası’nı kazandığı kadrosunda yer alan Emre Belözoğlu’nun Türk Telekom Arena’nın açılışına gidip gitmeyeceği merak konusu...

Gerçi şu ana kadar Sarı-Kırmızılı kulüpten de bu konuyla ilgili olarak tecrübeli yıldıza bir çağrı gitmiş değil. Bu bakımdan da Galatasaray yönetiminin düzenleyeceği organizasyona şu anda Fenerbahçe formasını giyen Emre’yi çağırıp çağırmayacağı, tecrübeli oyuncunun
da buna nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

HABERTÜRK olarak işte bu soruların yanıtını birinci ağız olan Emre’ye yönelttik. Emre Belözoğlu ile oyuncu Kıvanç Kasabalı ve eşi Sedef Avcı, Etiler Akmerkez’de objektiflerimize takıldı.

Belözoğlu, eski takımı Galatasaray’ın Seyrantepe’deki yeni yapılan Türk Telekom Arena’nın açılışmaçına 2000 yılında UEFA Kupası’nı kazanan kadrodan sadece kendisinin çağrılmadığı şeklinde çıkan haberlerle ilgili olarak, “Bana davet teklifi gelmedi. O dönem o başarının içinde ben de bulundum. Teklif gelirse kulübümde izin verirse tabi giderim” şeklinde konuştu. Bu arada Emre ile her zaman arkadaşlığının çok iyi olduğunu söyleyen Kıvanç Kasabalı ise “Emre ile aramız zaten çok iyi. Dostluğumuz eskiye dayanıyor. Ara sıra bir araya gelip play-stationmaçları yapıyoruz” dedi.
abilir
abilir
Derece 5 - Level 5

Rep Puanı Rep Puanı : 1123
Başarı Sistemi Başarı Sistemi : 23

Bu yazıyı burda paylaş : reddit
- Similar topics